Slide 1 WE ARE EXPERT TEAM Royal Hub este locul
unde experiența se întâlnește
cu viziunea.
Află mai multe. Cine suntem noi?
office

DESPRE COMPANIA NOASTRĂ

Noi vă oferim locul potrivit

Royal Hub a fost conceput pentru a susține antreprenorii zilelor noastre: cei mereu în mișcare, dornici de networking, mereu creativi și la un pas de următorul mare succes. Ne adresăm celor ce doresc să pornească un start-up, profesiilor liberale și celor care pur și simplu au nevoie de un spațiu care să le inspire productivitate.

  • Securitate
  • Intimitate
  • Design
  • Accesibilitate
Flexi Pass

DESPRE COMPANIA NOASTRĂ

Beneficiul nostru 

Acces zilnic

Birourile pentru echipe îți oferă un cadru sigur și privat, bucurându-te în același timp de toate beneficiile de la Royal Hub. În plus, ești înconjurat de o comunitate vibrantă de oameni cu atitudine antreprenorială.

Beneficiile în spațiul Royal Hub

Suntem mândri de ceea ce a ajuns centrul nostru! Doar aici vă bucurați de oameni talentați care lucrează în diferite domenii, designeri, fotografi, ingineri etc. Oamenii lucrează cu drag și sunt mai inspirați într-un mediu plăcut și o atmosferă relaxantă. Iar asta se vede și în rezultatele de business.

Flexi Pass

DESPRE COMPANIA NOASTRĂ

Unde ne puteți găsi

Spațiu de lucru modest, dar extrem de practic și confortabil, îți poate oferi un birou în Craiova pe Aleea 2 Mălinului, Nr. 10C, aproape de toate punctele importante de reper ale orașului, pe care să-l folosești câteva ore, o zi, o săptămână sau o lună, în funcție de necesitățile tale. Pe scurt, îți putem oferi: sălile cu internet de mare viteză, bucătărie, videoproiector, spațiu privat, cafea, sală de conferință și spațiu de relaxare! Invită-ți coechipierii și prietenii!

Ești pregătit?
Noi suntem aici pentru a te ajuta

AcasăFAQSunăContact