-36%
Scaun Gaming Genator V1 Negru/Alb
Scaun Gaming Genator V1 Negru/Alb
Scaun Gaming Genator V1 Negru/Alb
Scaun Gaming Genator V1 Negru/Alb
Scaun Gaming Genator V1 Negru/Alb
Scaun Gaming Genator V1 Negru/Alb
Scaun Gaming Genator V1 Negru/Alb
Scaun Gaming Genator V1 Negru/Alb
Scaun Gaming Genator V1 Negru/Alb
Scaun Gaming Genator V1 Negru/Alb
Scaun Gaming Genator V1 Negru/Alb
Scaun Gaming Genator V1 Negru/Alb
Scaun Gaming Genator V1 Negru/Alb
Scaun Gaming Genator V1 Negru/Alb
Scaun Gaming Genator V1 Negru/Alb
Scaun Gaming Genator V1 Negru/Alb
Scaun Gaming Genator V1 Negru/Alb

Scaun Gaming Genator V1, piele perforata, suport picioare, Negru/Alb

789lei

SKU: GENATOR V1 ALB Categorii: , ,
Vezi coșul

[yith_wcwl_add_to_wishlist]

Gamă variată

de produse

Transport gratuit

la orice comandă

Plată online

securizată

Consultanță

0730 20 50 51

Livrare în

24 - 48h

Cu modelul V1, inspirat de scaunele de curse, cu tapițerie din piele sintetică perforată, de calitate superioară și toate funcțiile importante ale unui scaun de gaming cu performanță reală, scaunele de joc GENATOR au atins un nou nivel. Designul sport, de curse, este combinat cu o ergonomie de neegalat datorită materialelor de cea mai înaltă calitate, a pernelor și cotierelor de sprijin reglabile și versatile. Genator V1 asigură un confort perfect chiar și în sesiuni lungi de jocuri sau sesiuni de lucru – și asta pe o perioadă îndelungată.

Impresionează prin designul său în două tonuri de culoare și materialul rezistent al tapițeriei.

Suportul pentru picioare permite o poziție relaxantă culcată. În acest scop, spătarul scaunului poate fi înclinat pe spate, asigurându- vă confortul ore în șir în timpul jocurilor intensive. Confortul scaunelor este completat de cotierele reglabile 4D sus-jos, dreapta-stânga.

Setările diverse pentru spătar, cotiere, scaun și roți permit tuturor să găsească poziția corectă, scaunul fiind potrivit atât pentru a lucra la birou, cât și pentru jocuri pe computer și pentru relaxare.

Stil professional motor-sport:

Atrăgător din punct de vedere vizual și funcțional, acest scaun vă crește potențialul atunci când vă jucați sau lucrați.

Scaunul de gaming Genator V1 este inspirat de scaunul mașinilor de curse, nu numai că moștenește avantajul scaunului de curse, însă  scaunul este, de asemenea, mai ușor și mai flexibil, vă menține o postură confortabilă după multe ore de joc sau de muncă.

Scaun Gaming Genator V1

Proiectare ergonomică:

Ergonomia scaunului asigură nu numai o postură corectă și sănătoasă, ci asigură și un confort de lungă durată. Scaunul susține o poziție corectă a coloanei vertebrale, fiind realizat din spumă cu memorie de înalta calitate.

Spătarul ergonomic cu perne pentru gât și zona lombară vă oferă suport pentru coloană vertebrală. Ameliorează durerile de spate și oboseală în sesiunile lungi de jocuri sau în orele îndelungate la birou.

Scaun Gaming Genator V1

Relaxare pură:

Extindeți suportul pentru picioare, ridicați picioarele, înclinați scaunul pe spate și relaxați-vă complet. Sesiunile de lucru sau de joacă vor fi mai plăcute și mai eficiente.

Scaun Gaming Genator V1

Multifuncțional:

Datorită gradului ridicat de personalizare a poziției de ședere, sesiunile lungi de joc sau muncă relaxantă sunt susținute în mod special.

Poate fi ajustat în multiple poziții având toate  opțiunile pentru cea mai confortabilă ședere: poate fi rotit 360 de grade, spătarul poate fi rabatat, scaunul poate fi reglabil și pe înălțime, cotierele 4D, perna pentru gât și perna lombară, sunt de asemenea, reglabile pentru a vă aduce în poziția corectă.

Scaun Gaming Genator V1    Scaun Gaming Genator V1

Siguranță și confort

Materialele din care este construit scaunul de gaming Genator V1 sunt extrem de rezistente, precum spumă cu memorie ori polipropilenă pentru baza stelată mobilă cu 5 roți anti-derapante, acest scaun poate fi folosit în siguranță de orice membru al familiei.

Scaunul susține o poziție corectă a coloanei vertebrale, fiind realizat din spumă cu memorie de înalta calitate și prevăzut cu perne reglabile la nivel lombar și cervical.

Durabil și protector

Cadrul metalic rezistent și baza din polipropilenă rezistentă pot suporta până la 150 kg. Tapițeria din piele sintetică perforată asigură o atingere placută, iar pistonul asigură mai multă stabilitate și siguranță.

Spuma cu memorie este utilizată la toate scaunele GENATOR, ceea ce garantează durabilitatea și confortul maxim.

Șezutul și spătarul sunt îmbrăcate în piele ecologică perforată, rezistentă la frecare și ușor de curățat.

Genator V1 este un scaun de gaming cu caracteristici ergonomice, realizat la standarde ridicate, în condiţii de calitate, mediu, sănătate şi securitate, care confirmă cea mai înaltă calitate.

Tapițerie de ultima generație

Fie că este vorba de țesătură textilă, piele sintetică sau piele reală, GENATOR folosește doar cele mai bune materiale!

Tapițeria este din piele ecologică perforată, rezistentă la frecare și extrem de plăcută la atingere, iar datorită perforatiilor asigură un mediu uscat și igienic, împiedicând transpirația și asigurând o bună ventilație, chiar și în timpul multor ore de utilizare.

Deoarece este disponibil în diferite combinații de culori, veți găsi garantat un model care să se potrivească perfect cu restul mobilierului.

Scaun Gaming Genator V1

Spumă cu memorie de înaltă calitate

Spuma cu memorie ajută la creșterea confortului și susține o postură de ședere dinamică și sănătoasă.

Cotiere 4D reglabile

Cotierele confortabile, reglabile în  patru direcții – sus-jos, dreapta-stânga, fabricate dintr-un material moale și rezistent la deformări, vă permit să vă odihniți brațele si să le reglați în cea mai bună poziție pentru jocuri.

Suport pentru picioare, reglabil și confortabil

Prin extinderea suportului de picioare, așezat imediat sub șezutul scaunului, este asigurată relaxarea totală, scaunul transformându-se într-un șezlong.

Scaun Gaming Genator V1

Roți anti-derapante

Roțile scaunul de gaming sunt realizate din material special conceput pentru protecția podelelor.

Scaun Gaming Genator V1

Mecanism TILT

Scaunul este dotat cu mecanism TILT, ce permite utilizatorului un balans relaxant, experiența jocului fiind una maximă, scaunul  putându-se regla în funcție de nevoile d-voastră: atât înălțimea scaunului cât și unghiul spătarului, de la 90 la 180 de grade, poziția poate fi complet adaptată la cerințele individuale.

Pentru a activa funcția de balansare a scaunului, trebuie să trageți manetă spre exterior. Funcția de balansare, prietenoasă cu spatele este acum activată, iar spătarul se adaptează la mișcările scaunului. Veți obține un confort scaun optim.

Dacă doriți să opriți funcția de balansare, pur și simplu apăsați din nou manetă spre interior și funcția este dezactivată. Spătarul este acum blocat în poziția setată.

Scaun Gaming Genator V1    Scaun Gaming Genator V1

Piston cu mecanism GAS-LIFT

Mecanism cu o rezistență sporită în timp, ce permite utilizatorului să poată regla înălțimea scaunului printr-o simplă acționare a manetei.

Baza din polipropilenă rezistență

Baza stea standard pentru acest model este din polipropilenă piramidală, cu rezistență foarte mare la uzură și ușor de întreținut.

Scaun Gaming Genator V1

Culoare vibrantă

Scaunul de gaming Genator V1, un scaun de birou destinat pasionaților de gaming și nu numai, o piesă de mobilier futuristă, creează un ambient energic în orice încăpere, surprinde prin culoare și încântă de la prima utilizare, fiind modern și versatil.

 

[wcj_product_list_attribute]